OYUNCULARLA KONUŞTU 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Yıldırım, iyi niyetli olmalarının sonucunu bu sene alacaklarını belirterek, "Son 2 deplasman maçımızda futbol şansı yanımızdaydı. Maç öncesi, oyuncularla, geleneksel hale gelen görüşmemizi yaptık. Ne kadar doğru bir yolda gittiğimizi, tünelin sonundaki ışığın iyice görünmeye başladığını, onların inanıp, çalıştığınız sürece ilahi adaletin yanımız da olacağını söyledik. İyi niyetli olmamızın sonucunu nihayet bu sene alacağız" diye konuştu.  

'BEKLENMEYENİ YAPTIK' 

17 maçlık bir seri yakaladıklarını ve kimsenin beklemediği bir şeyi başardıklarına değinerek, "Hocam ve ekibi inanılmaz bir çalışma yapıyor. Oyunculara da hocamızı benimsedi. Nöropsikoloğumzu var oyuncuların maça odaklanmasını sağlıyor. Biz bu 36 maçlık serüvenin uzun ve zor olacağını biliyorduk. Geçen sene kulübemize baktığınızda geç oyuncularımız vardı, iyi oyuncularımız yoktu şimdi kulübeye baktığınızda ikinci 11 çıkarıp ful oynayacak düzeyde bir kadro yapılanması yaptık. Meyvesini de veriyor artık" ifadelerini kullandı.  

NE MÜBAHSA HEPSİNİ YAPTIK 

Başarıya odaklandıklarının altını çizen Yıldırım, "Biz şampiyonluk yolunda ne mübahsa hepsini yaptık. Çünkü Samsunspor'un şampiyon olmasını istiyoruz. Bunu da söylüyordum, 'İnanın, güvenin, destekleyin' Hocamın üzüldüğü bir Altınordu mağlubiyeti vardı. Bu hafta tekrar onlarla oynayacağız. Hocam, oradan buraya tama 18 hafta olacak yenilmeyen bir takım yaptı. Her karanlığın ardında bir aydınlık var. Başarıya giden yolda odaklanmak, çalışmak, inanmak istiyoruz ki tüm bunların hepsini takım halinde yaptık. 8 haftamız var. Sonunun da geleceğini düşünüyorum" dedi. 

KIRILMA NOKTAMIZ OLACAK 

Bu hafta oynanacak Eyüp- Rize maçının Samsunspor açısında kırılma noktası olacağına değinen Yıldırım şunları söyledi: "İki rakibimizden biri geriye düşecek. Biz, 'Artık önümüze bakıyoruz. En kötü beraberliğimiz olabilir bilmiyoruz. Ama yenilmeden ligi bitirmek istiyoruz ve bununda bizi şampiyon yapacağına inanıyoruz. Matematik yalan söylemiyor 2 maçımız hükmen galip 60 yapıyor, 54 puanımız var 5 maçımız evimizde 15 puan yapıyor. Altınordu, Tuzla maçlarını nispeten rahat geçiririz İnşallah. Bir Pendik, Keçiören ve Bodrum maçları daha rekabetçi olacak"

Haber Kaynak: Esra VURAL ÖZEL HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.