O isimler maçta yok! Samsunspor-Alanyaspor maçının muhtemel kadrosu O isimler maçta yok! Samsunspor-Alanyaspor maçının muhtemel kadrosu

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, İstanbulspor maçı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Yıldırım, galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Öncelikle cefakâr ve vefakâr Büyük Samsunspor taraftarına, hocamıza, teknik ekibimize, oyuncularımıza ve galibiyette emeği geçen tüm kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri son iki haftada çok ama çok mutlu ettiler. İnanıyorum ki Birlikte başaracağız"diye konuştu.

"DERS ÇIKARDIK"

Yapılan olumlu eleştirilerden ders çıkarttıklarını belirten Yıldırım: "Bu nedenle kulüpte kötü gidişatı  düzeltmek için acil olarak gerekli olan sportif yönetim değişimini başlattık. Taraftarımız dönem dönem bana kızabilir ve beni eleştirebilir ama asla Samsunspor’a sırtlarını çevirmemelidir. İyi niyetli ve yapıcı olduğu sürece tüm eleştiriler başımın tacıdır. Yapılan her olumlu eleştiriden derslerimizi çıkarttık. Böylece kendimizi sizler sayesinde geliştirmeye devam edeceğiz. Ben taşın altına sadece elimi değil, vücudumu ve yüreğimi koydum! Samsunspor’un başarısı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım gibi, bundan sonra daha da iyi yerlere gelmemiz için mücadeleye durmaksızın devam edeceğim. Sizlerin desteğiyle Samsunspor'un başarısı için motivasyonum her geçen gün daha da artıyor. Birlikte başaracağımıza adım gibi inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Taraftara seslenen Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Süper Lig’in seyirci ortalamalarını altüst eden vefalı taraftarlarımız, siz yeter ki yanımızda olun. İşte o zaman bizim başaramayacağımız iş, aşamayacağımız engel yok! Eğer sizler yanımızda olmazsanız, hiçbir şeyi tek başımıza başarma ihtimalimiz asla yok. Dik duruşuyla ve sonsuz desteğiyle her zaman gurur duyduğumuz Büyük Samsunspor taraftarımıza saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Samsunspor’a olan sevginiz mutlak, sabrınız da aynı şekilde muhakkak olsun. Tüm camiamıza başarılar ve mutluluklar diliyorum."

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.