"EKİP ÇALIŞMALARA BAŞLADI"

Bandırmaspor'u 5-0 yenen Kırmızı Beyazlıların Süper Lig yolunda ilerlediğini Kanal S ekranlarında dile getiren Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Haftosunu arkadaşlarımla maç seyretmek için Belçika'daydım. Bizim scout ekibi Belçika'da iki haftadır maç seyrediyor. Fransa, Hollanda'ya geçecekler. Çalışmalarımız Süper Lig için. Birileri o görünmez eli koymazsa, bize çelme takmazsa biz tamamen Süper Lige odaklı bir çalışmaya döndük" dedi.

"İŞİ BİLMİYOR DİYENLERE KAPAK OLSUN"

Takımın en az hatayla oynadığını kaydeden Yıldırım, "Samsunspor ancak kendi yaptığı yanlışlıklarla yenilebilir. Hocam da sağ olsun gerekeni yapıyor. Bu takım çok az hatayla oynuyor. Hatamız var ama onlar da düzelecek. Futbol şansı bizden yanaydı. Fofana'nın o güzel çalımlarını gollerini özlemişiz. Emre Demir de çok güzel bir gol attı. Tam Samsunspor taraftarının istediği bir skordu. Eyüpspor da yenildi, Altay'ı tebrik ediyorum, bizi lider yaptılar. Hocam da elindeki futbolcuları güzel kullanıyor. Diğer maçlarımızı kazasız geçersek, Samsunspor'un süper lige çıkışını kutlayabiliriz. Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk Samsunspor'a yakışır dedik. Artık Samsunspor'un önü açık. Efsane olduğumuz süper lige dönmüş olacağız inşallah" dedi Gençlerbirliği'ne lider olarak gideceğiz. Bana bu işi bilmiyor diyenlere kapak olsun" diye konuştu. 

"BU TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN"

Tribünlerin boş olmasına üzüldüğünü ve tüm Samsunluları takıma sahip çıkmaya çağıran Yıldırım sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Tribünler boş yine. Bize yakışmıyor. Bu takımı yalnız bırakmasınlar. Bu çocuklar, bugün inanılmaz bir bir mutluluk yaşıyor ve yaşatıyor. Bunun bir parçası olsunlar. Her maça 3 puan için çıkacağız. Rakibimiz kim olursa olsun asla bundan da ödün vermeyiz. Hiç acıma yok. Bugün şeytanın bacağını kırdı çocuklar. Çok fazla gol atamıyor. Samsun'da güzel bir şampiyonluk kutlaması yapacağım. Bana güvenin ve destekleyin."

Haber Kaynak: Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.