Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Batuhan Şahin, her zaman güven ve istikrar ilkesiyle yola çıktıklarını belirterek, bölgede yıllar süren ciddi atılımlar sonucunda sektörde lider olmayı başardıklarını ifade etti.

LİDER OLMAYI BAŞARDI

1998 yılından bu yana sektörde yer aldıklarını dile getiren Şahin, "Şahin Grup, Şahin Ticaret olarak 1998 yılında Ünye de plastik inşaat malzemeleri alanında satış yapmak üzere kurulmuştur. Her zaman güven ve istikrar ilkesiyle yola çıkan Şahin Grup, Bölgede yıllar süren ciddi atılımlar sonucunda sektöründe lider olmayı başarmıştır. 2009 yılında Şahin Yatırımı kurarak akaryakıt istasyonunu bünyesine katmış, daha sonra 2012 yılında Şahin Yalıtımı Faaliyete geçirerek enerji ve yalıtım sektörüne de el atarak Türkiyede tek reçine kaplama sistemiyle dış cephe yalıtım malzemeleri üretmeye başlamıştır. Ayrıca 2020 de Dyo markasını ve 2021 yılında sektörün öncü markalarından olan Demirdöküm ve Viesmann markalarını da ekleyerek emin adımlarla geçmişte olduğu gibi güvenle yoluna devam etmektedir" dedi.

İLGİDEN MEMNUNUZ

Üretim ve pazarlama faaliyetlerini 25 bin metrekareyi bulan alanda Samsun, Çarşamba, Ünye, Ordu'da devam ettirdiklerini kaydeden Şahin, "Sinop'tan bölgesinden Artvin bölgesine kadar 11 ilimiz var. 11 bölgede hizmet sağlıyoruz. İklimlendirme dediğimiz ısıtma, soğutma, boru alt yapı gibi alanlarda hizmet veriyoruz" diye konuştu. Şahin, TÜYAP İnşaat Fuarı'ndaki ilgiden de memnun olduklarını belirtti.

BORA KARA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.