AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, bir program sonrası Ankara’ya hareket etmek için Adana’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile biraraya geldi.
Başkan Yeşiltaş, Adana’da elektriklerin sık sık kesildiğini ifade ederek, vatandaşların zor durumda kaldıklarını ve mağduriyet yaşadıklarını ifade etti. Ayrıca geçen hafta muhtarlar ile bir araya geldiklerini belirten Yeşiltaş, muhtarların taleplerinin büyük çoğunluğunun da elektrik kesintileriyle ile ilgili olduğunu söyledi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik kesintisi ve Tedaş ile ilgili yaşanan sıkıntılarla en kısa sürede ilgileneceğini ve ne gerekiyorsa yapılacağını, eksiklerin bir an önce giderilerek ne yapılması gerekiyorsa hemen yapılması için talimat vereceğini söyledi.
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, yapılan görüşmenin ardından yemek programı sonrası AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, bürokratlar ve teşkilat mensupları ile Bakan Yıldız’ı havaalanından Ankara’ya uğurladı.