Yenimahalle esnafını sık sık ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İvedik Caddesi’nde esnafla bir araya geldi.
Yaşar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, Başkan Yaşar’la bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ekmeğini helal yoldan kazanan esnafların her daim yanında olduğunu dile getiren Yaşar, bazı dükkanlarda çay içerek esnafla sohbet etti. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Esnafı sık gezen bir yerel yönetici olarak özellikle küçük esnafı ziyaret etmekten onur duyuyorum. Bende esnaflık yaptım. Bu yüzden esnafımıza en büyük tavsiyem vatandaşı memnun etmek için titizlikle çalışsınlar. Gıda sektöründe olan esnafımız ilk önce vatandaşın sağlığını düşünsün. Zaten biz Yenimahalle Belediyesi olarak yasaların bize verdiği yetki doğrultusunda hem vatandaşın haklarını hem de esnafın haklarını koruyoruz ve onlara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.
Gerekli yerlerde esnafa uyarılarda da bulunan Başkan Yaşar, “İnsanların yürüdüğü kaldırımların işgal edilmesine izin veremem. Vatandaş ailesiyle alışveriş yaparken, gezerken kendilerine ayrılan kaldırımlarda rahatça yürümelidir” dedi.