Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayları Ali Rıza Erbay, Murat Emir ile birlikte Beypazarı ve Ayaş’ta ziyaretlerde bulundu.
CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı’na giderek, seçim çalışmalarına destek veren Yaşar, burada partililerin ve Beypazarlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Vatandaşın seçimle ilgili görüşlerini alarak konuşma yapan Başkan Yaşar, ülkenin içinde bulunduğu tabloya dikkat çekerek, “Herkesin eşit yurttaş olarak muamele görmesini, bu ülkenin kuruluş felsefesi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetin değerlerinin korunmasını, hukukun üstünlüğünün sağlanmasını, emeğe saygı duyulmasını ve alın terinin değerinin verilmesini yüce Allah’tan diliyorum” dedi.
MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DESTEK İSTEDİ
Emir ise 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekerek, “CHP iktidarına acilen ihtiyaç var. Başkanımız burada diye demiyorum, Yenimahalle Belediyesi’nde ne yapıldıysa biz de onu yapmak istiyoruz. Bir Yenimahalle Belediyesi Türkiye’ye yetmiyor. Vatandaşın daha çok hizmete ihtiyacı var. Bizler de Yaşar gibi ayrımcılık yapmadan, vatandaşın sorunlarına odaklanarak, herkesi severek ve saygı göstererek hizmet edeceğiz” diye konuştu.
“8 HAZİRAN’DA İKTİDAR OLAMAMAMIZ İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK”
Beypazarlılarla sohbet ederek destek isteyen Erbay da, “Biz CHP’liyiz. Geçmişimizle gurur duyuyoruz, gurur duymaya da devam edeceğiz. CHP her zaman ilkleri başarmıştır. Cumhuriyeti biz kurduk, tek partili dönemden çok partili döneme biz geçtik, ülkeye sosyal demokrasiyi biz getirdik, kurtuluşta vardık kuruluşta vardık. Bu ülkenin gerçek sahibi biziz. Onun için biz eğer bu ülkenin gerçek sahipleriysek, yönetimde de olmalıyız. İşte fırsat, işte CHP’nin projeleri. Bunları hep beraber tüm halkımıza anlatabilirsek, 8 Haziran’da iktidar olamamamız için hiçbir sebep yok” dedi.