Samsun'da bu ilçede dar gelirli ailelerin düğünleri belediyeden Samsun'da bu ilçede dar gelirli ailelerin düğünleri belediyeden

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney, "Samsun’un yalan, talan ve israf belediyeciliğine mahkum olmadığını göstermek için hizmete talip olduk" dedi.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Av. Adem Güney seçim çalışmaları kapsamında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Salih Mürzioğlu, Samsun Of Çaykara Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Nuri Sarı ile Samsun Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Başkanı Ayşe Kastaş’ı ziyaret etti. Güney ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarında, “Samsun’da Milli Görüş Belediyeciliğine, ahlaklı belediyecilik anlayışına dönme vakti gelmiştir. Bu belediye seçimleri önceki seçimlerden farklı bir seçimdir. Bunun birkaç sebebi vardır. Bunlardan en önemlisi Samsun’da Yeniden Refah Partisi merkez partisi haline gelmiştir" dedi. 

SAMSUN İÇİN YOL AYRIMI 

"Muhalefetin de İktidar partisinin de merkezinde biz varız" diyen Güney sözlerine şunları ekledi: "Muhalefet de iktidar partisi de bizin açıklamalarımıza, faaliyetlerimize bakarak pozisyon belirliyorlar. Biz ne dersek ona göre konuşuyorlar. Çünkü artık herkes fark etti ki, Samsun’da Milli Görüş belediyeciliği çok ciddi bir alternatif olarak ortaya çıkmıştır.  Biz Samsun’un yalan, talan ve israf belediyeciliğine mahkum olmadığını göstermek için hizmete talip olduk Önümüzdeki seçim, Samsun’un yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.