YENİ Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen saha çalışmaları kapsamında Samsun’da bulunan parti heyeti, kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Program kapsamında Yabancılar Çarşısı’na giden heyet, esnafla bir araya geldi.
Ziyarete Dr. Murat Çan’ın yanı sıra Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Ordu Milletvekili Seyit Torun, YENİ Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve parti yöneticileri katıldı.

YABANCILAR ÇARŞISI ESNAFIYLA BULUŞTULAR
Heyet, Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Alaaddin Sayın’ı ziyaret ederek çarşının mevcut durumu, esnafın beklentileri ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra çarşı içerisindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden heyet, esnafla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi.

MEHMET ÖZDAĞ DA HEYETTE YER ALDI
YENİ Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ da saha programı kapsamında gerçekleştirilen Yabancılar Çarşısı ziyaretine katıldı.
Özdağ, milletvekilleri ve parti heyetiyle birlikte esnafla temaslarda bulunurken, kentteki ekonomik ve yerel sorunların sahada dinlenmesine yönelik çalışmalara eşlik etti.

DR. MURAT ÇAN’DAN TEŞEKKÜR
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dr. Murat Çan, Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Alaaddin Sayın ve çarşı esnafına gösterdikleri misafirperverlik ve yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.
Çan, saha çalışmalarının Samsun’un farklı noktalarında devam edeceğini belirtti.

SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
YENİ Parti heyetinin Samsun programı kapsamında esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek kentteki sorun ve beklentileri yerinde dinlemeyi sürdürmesi bekleniyor.
Samsunlular dikkat! TOKİ kiralık konut sürecinde şartlar belli oldu
Samsun dahil 48 ilde dev operasyon! Sosyal medya hesapları mercek altında
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





