RUSYA’DAN 4 TEKNE 

Samsun Yelken Kulübü, ulusal ve uluslararası misafirlere kapılarını açmaya devam ediyor. Kulüp bu kez, Rusya'dan toplamda 4 teknenin katılım sağladığı ve 1'inci düzenlenen Karadeniz Yat Rallisi'ne katılan deniz severlere 2 gün boyunca ev sahipliği yaptı. Samsun Yelken Kulübü yönetim kurulu misafirleri adına özel yemek düzenledi. Gerçekleşen yemekte Karadeniz Yat Rallisi'ne katılan deniz severler ile Samsun Yelken Kulübü yönetimi, Samsun turizmi üzerine bilgi alışverişinde bulundu.  

TÜFAD Samsun yönetiminden SBB Başkanı Halit Doğan'a ziyaret TÜFAD Samsun yönetiminden SBB Başkanı Halit Doğan'a ziyaret

ŞEHİR TANITILACAK 

Rusya Yat Kulübü Başkanı ve beraberindeki heyet, Samsun Yelken Kulübü'nün güzel ev sahipliğinden çok memnun kaldıklarını, eylül ayında çok daha büyük bir katılımla 2. Karadeniz Yat Rallisi düzenleyeceğini ve bu yaz gerçekleşecek yat fuarında Samsun'un ve yat rallisinin tanıtımını ve organizasyonunu yapacaklarını belirttiler.  

PLAKET TAKDİM EDİLDİ 

Yemeğin ardından heyet ise kendilerini en iyi şekilde ağırlayan ve misafir eden Samsun Yelken Kulübü'ne teşekkür ederek, Başkan Ertekin Sezer’e plaket ve yarışın flamasını hediye etti. Sezer de, yarışmacılara teşekkür ederek, kulübün flamasını ve kulüp logosunun yer aldığı tekne hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.