Samsun'da gerçekleştirilecek Yatırım ve İhracat Zirvesi"nde Türkiye'nin önde gelen sanayicileri ve iş dünyasının ünlü isimleri ağırlanacak. Samsun'a yatırımcı kazandırmak amacıyla düzenlenecek zirveye, Ticaret Bakanı Muş'un yanı sıra TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa GÜLTEPE ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ile çok sayıda yatırımcı katılacak,

4 AYRI PANEL GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

Sheraton Otel'de 8 Mayıs'ta düzenlenecek zirvede, sanayi sektöründe sürdürülebilirlik, üretim, yatırım ve ihracatın artırılması, Samsun'un sağlık endüstrileri ve sağlık hizmeti ihracatı vizyonu, ihracata yönelik destekler ve finansman imkanları ile Samsun'un lojistik ağlarının geliştirilmesi başlıklarıyla 4 ayrı panel gerçekleşecek. 

KONUŞMACI OLACAKLAR

Panellerde Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya,  Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin, Ticaret Bakanlığı UHT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yusuf Karakaş moderatörlük yapacak. Panelistler ise şu isimlerden oluşuyor: "Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Zeynel Kılınç, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal Şahin, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İTO Başkanı Şekib Avdagiç, TİM Başkan Vekili ve MAİB Başkanı Kutlu Karavelioğlu, Samsun Yurt Savunma San. ve Tic. A.Ş. (Canik) Yönetim Kurulu Başkanı H.Zafer Aral, Ticaret Bakanlığı UHT Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, DEİK Sağlık İş Konseyi Başkanı ve OHSAD Genel Başkanı Dr. Reşat Bahat, Samsun Medical Park Kurucu Ortağı Koordinatör İcra Kurulu Üyesi Op.Dr. Hakan Özcan, SEİS Başkanı Metin Demir,  Medikal Sanayi İnovasyon Kümesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Aydemir, Mediküm Başkan Yardımcısı ve ASKON Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Alp Doğru, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü  Mehmet Ali Kılıçkaya, Ticaret Bakanlığı UHT Genel Müdürü Emel Emirlioğlu, Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney, İGE Genel Müdürü Kasım Akdeniz, Sampa Otomotiv San.ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tayfun Altuncu, MÜSİAD Samsun Başkan Yardımcısı ve MC Filtre Genel Müdürü Osman Öğüten, UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Baykara, UTİKAD / Origin Lojistics Yüksel Kahraman,  Samsunport- CEYNAK Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Samsun Lojistik Merkezi (SLC) Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Fahri Eldemir."

mehmet mus ic

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.