Her geçen gün eklediği yeni özellikleriyle kendisini geliştiren ve kullanıcılarını kaybetmemeyi başaran  WhatsApp yeni güncellemesiyle gelecek olan özelliği kullanıcıların çok hoşuna gidecek.Kullanıcıları bu özellik sayesinde karşı tarafa göndereceği fotoğrafların üzerinde artık sansürleme yapabilecekler

FOTOĞRAFLAR SANSÜRLENEBİLECEK

WhatsApp kullanıcıları yeni gelecek olan özellikle karşı tarafa gönderecekleri fotoğrafın üzerinde istediği sansürlemeyi yapabilecek. İlk defa bir WhatsApp özelliği karşı tarafa gönderilecek olan içeriğin sansürlenmesine olanak tanıyor.

BAŞKA BİR UYGULAMAYA GEREK KALMIYOR

Bu tür bir özelliği daha önce yapabilmeniz için ekstra bir program yada uygulama gerekiyordu. Artık ekstra bir uygulamaya gerek kalmadan hızlıca bu şekilde bir sansürleme yapabilieceksiniz. Söz konusu içerik videolar için geçerli değil.

ÖZELLİK TEST AŞAMASINDA

Bu özelliğin ne zaman yayına alınacağına dair herhangi bir bilgi verilmezken, yeni güncellemeleri hızlıca kullanıcılarına sunan WhatsApp, bu özelliğini de kısa sürede test aşamalarından geçirdikten sonra kullanıcılarına hızlı bir şekilde sunulacağını tahmin ediliyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN