Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 15 dakikada bastıran yağmur ve dolu hayatı felç etti. Yollar dereye dönüşken birçok tarım arazisi ve evi de su bastı. Olumsuzluk yaşanan bölgelerde incelemeye giden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in aracının da yağıştan dolayı mahsur kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Çakırtaş Mahallesi'nde sağanak sonucu meydana gelen selde bir otomobil sulara kapılarak sürüklendi. Esentepe Mahallesi'nde sel nedeniyle araçlar mahsur kaldı, evlerin giriş katlarında su baskınları yaşandı. Selde birçok ekili alanın yanı sıra köprü ve menfezler zarar görürken, iş makineleri ile bölgede temizleme çalışmaları başlatıldı. Öte yandan sele kapılan ve boş olduğu öğrenilen otomobil için arama çalışması başlatıldığı belirtildi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in de su basan bölgeleri incelemek için yola çıktığı sırada yaklaşık 1 saat mahsur kaldığı öğrenildi. Edis, suların çekilmesi ile araca uzatılan set yardımıyla otomobilden inebildi. Edis ardından, bölgede incelemelerde bulundu. Araç ise suların çekilmesinin aradından çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.