AK Parti Burdur aday adayı Veli Şakır, listelerin kesinlik kazanmasından sonra Burdur AK Parti adaylarını ziyaret ederek tebrik etti.
Veli Şakır, AK Parti Burdur İl Başkanı Avukat Ömer Bütüner’i de ziyaret ederek kampanya sürecindeki başarısından dolayı tebrik etti. İkinci sıradaki İbrahim Ekici ile listenin üçüncü sırasında bulunan Kamil Özcan’ı ziyaret eden Veli Şakır, başarı dileklerini iletti. Şakır, AK Parti olarak 7 Haziran seçimlerinde büyük bir başarıya imza atarak üç adayı Ankara’ya göndereceklerini belirterek, herkesin bu başarı için birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesi gerektiğini söyledi.
Şakır, "AK Parti bir modeldir, AK Parti bir vizyondur, AK Parti bir ufuktur, gelecektir. Aslolan davanın başarısıdır. Bu bilinçle, AK Partinin hizmet yarışında bayrağı devralacak aday arkadaşlara ve süreçte görev alan tüm parti neferlerine bu kutlu yolculukta bir kez daha başarı diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Yeni ve güçlü Türkiye yolunda Burdur’un da güçlenmesi için elden gelenin en iyisi ortaya konulmalı. Sahip çıkılmalı, görünür kılınmalı. Bu noktada bize düşen görev ve sorumlulukların altına her zaman elimizi koymaya hazırız. Gerektiği zaman, ihtiyaç duyulduğu anda en ön safta yerimizi alırız. Görev telakki ederiz" dedi.