Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla yayımladığı mesajda "Kamu yönetimi ve toplumsal hayatın en temel yapı taşlarından olan muhtarlarımız, en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir" dedi.

'KURUMSAL TEMSİLCİLER'

"Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturan muhtarlık müessesesi, devletimizin her mahalle ve köydeki kurumsal temsilciliğidir" diyen Vali Dağlı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
"Kamu yönetimi ve toplumsal hayatın en temel yapı taşlarından olan muhtarlarımız, en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini yetkili makamlara ileterek takibini yapan muhtarlarımızın, problemlerin çözülmesinde büyük katkıları olmaktadır.Samsunlu muhtarlarımız başta olmak üzere; hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum."

Pakize KABAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.