Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yüzyılın felaketi olarak tanımlanan depremlerin ardından Elbistan’daki çalışmalarını tamamladı. Vali Dağlı, bu kez de İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş Koordinasyon Merkezi’nde beslenme hizmetlerini koordine etmek üzere görevlendirildi.

SÜREÇ ELE ALINDI

Kahramanmaraş Koordinasyon Merkezi’nde Vali Dağlı başkanlığında kaymakamlar ve ilgili kurum yetkililerince toplantı gerçekleştirildi ve bölgedeki son durum değerlendirildi. Toplantıda gelecek süreçte de yapılması planlanan çalışmalar konuşuldu.

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanlığımız tarafından koordinatör olarak görevlendirildiği Elbistan’daki çalışmalarının ardından pazar günü itibarıyla Kahramanmaraş Koordinasyon Merkezi’nde beslenme (aşevi, gıda, ekmek) hizmetlerini koordine etmek üzere çalışmalara başlayan Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, kaymakamlar ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla beslenme hizmetlerinde gelinen son durumun değerlendirildiği ve bundan sonraki süreçle ilgili planlamaların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi" ifadelerine yer verildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.