AK Parti seçim beyannamesinden gençlere iyi haber çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamaya göre bir defaya mahsus olmak üzere yüksek öğrenimdeki gençler cep telefonu ve bilgisayar aldıklarında vergi ödemeyecekler. Açıklama üniversite öğrencileri arasında heyecana neden olurken, internette ‘Öğrenciye vergisiz cep telefonu ve bilgisayar uygulaması ne zaman başlayacak? Şartları neler?’ araştırmaları yapılmaya başlandı…

'TÜRKİYE YÜZYILI' VURGUSU

14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek 28. Dönem milletvekili seçimleri için siyasi partilerin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 Nisan Salı günü Ankara Spor Salonu’nda Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) seçim beyannamesini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında 6 Şubat depreminin izlerini en kısa zamanda sileceklerini belirtirken aynı zamanda Türkiye Yüzyılı vurgusu yaptı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

Farklı kesimlere uygulanacak destek ve projelere de değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine de bir müjde verdi. Erdoğan açıklamasında “Yüksek öğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız. Ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Kültür sanat değerlerimizin her alanda işlenmesini sağlayacak mekanizmalar kurarak ülkemizin potansiyelini hareket geçireceğiz.” İfadelerini kullandı.

ÖĞRENCİYE VERGİSİZ CEP TELEFONU VE BİLGİSAYAR UYGULAMASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? ŞARTLARI NELER? 

Müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen vergisizi cep telefonu ve bilgisayar alımına ilişkin henüz detaylar belli olmadı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN