Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Türkşeker, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirmek üzere yeni personel alımı yapacak. Alımla ilgili detaylar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada belirtildi.

TÜRKŞEKER PERSONEL ALIMI

Sözleşmeli personel alımıyla ilgili başvuru şartları KPSS-2023/2 Tercih Kılavuzu ÖSYM resmi web sitesinde yer alıyor. Başvurular da bu siteden 27 Aralık 2023 tarihine dek yapılabilecek.

TÜRKŞEKER ALIM YAPILACAK KADROLAR

214 sözleşmeli personel alımlarının dağılımı; "Tarım teknikeri 67, memur (ön lisans) 61, memur (lise) 33, memur (lisans) 15, bilgisayar mühendisi 7, kimya mühendisi 6, bilgisayar teknikeri 5, makine mühendisi 4, kimya teknisyeni 4, avukat 3, elektrik mühendisi 2, inşaat mühendisi 2, ziraat mühendisi 2, endüstriyel tasarım mühendisi 2, çevre mühendisi 1" şeklinde olacak.

Milyonlara nefes aldıran haber! O borçların tamamı siliniyor Milyonlara nefes aldıran haber! O borçların tamamı siliniyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu sene Türkşeker A.Ş’ye 1000 geçici işçi, 115 daimi işçi aldıklarını hatırlatarak, "Şimdi ise 214 yeni personel alım sürecini başlatıyoruz. Bu alımla birlikte Türkşeker AŞ merkez ve taşra teşkilatını daha da güçlendirmiş olacağız. Hayırlı olsun, üretimimize güç katsın." İfadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.