Samsun'da sektörünün önde gelen isimlerinden Pınar Sandıkçı, dünya çapında kuaför, berber ve güzellik uzmanlarının bir araya geldiği, Erdal Özkaplan'ın başkanlığını yaptığı Türkiye’nin Sihirli Elleri Türkiye Yarışıyor projesinde jüri üyesi olarak şehri temsil etti.

EN PRESTİJLİ YARIŞMA

Dünya çapında kuaför, berber ve güzellik uzmanlarının bir araya geldiği, ülkenin en prestijli ve en büyük yarışması olan 'Erdal Özkaplan ile Türkiye’nin Sihirli Ellerinde Türkiye Yarışıyor' organizasyonu, 120 adayın katılımı ile Ankara’da gerçekleştirildi. Alanında profesyonel isimler dereceye girebilmek için ter döktü. Samsun'da güzellik alanında önde gelen isimlerden biri olan Pınar Sandıkçı ise 'Profesyonel Makyaj Jürisi' olarak şehri temsil etti. 

EĞİTİM SEMİNERİ 

Öte yandan Türkiye'nin Sihirli Elleri Eğitim Koordinatörü Eğitmen Pınar Sandıkçı, Türkiye'nin Sihirli Elleri Eğitim Koordinatörü Yardımcısı Eğitmen Hacer Özdelikara ve Türkiye’nin Sihirli Elleri Kurucu Başkanı Erdal Özkaplan'ın katılımı ile birlikte jürilik eğitim semineri 2 Aralık'ta gerçekleştirildi.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Samsun'da 5 ilçede alarm! Üreticilere uyarı yapıldı Samsun'da 5 ilçede alarm! Üreticilere uyarı yapıldı

Uzm. Eğitmen Pınar Sandıkçı, Uzm. Eğitmen Hacer Özdelikara ve Türkiye’nin Sihirli Elleri Kurucu  Başkanı Erdal Özkaplan, eğitim sonrasında gerçekleştirilen görkemli bir törenle sınavı kazanan jüri adaylarına sertifikalarını verdi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.