Eski Samsun Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın da sergisinden elde edilen gelirin büyük bir bölümünün bağışlandığı Tuğba-Bahtiyar Çalışkan çiftinin SMA Tip-1 hastası çocukları Osman Buğra için valilik onaylı başlatılan kampanyada, yardımseverlerin katkılarıyla tedavi için gerekli 50 milyon lira toplandı.

BALONLAR UÇURULDU

Kampanyanın tamamlanması dolayısıyla  Osman Buğra için evinin önünde düzenlenen etkinlikte balonlar uçuruldu, halaylar çekildi. Çalışkan ailesinin sevincini komşuları ve sevenleri paylaşırken, 21 aylık Osman Buğra'nın tedavi için Dubai'ye gideceği bildirildi.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Çok beklediklerini ve sabrettiklerini dile getiren baba Bahtiyar Çalışkan, "Valilikten yazıyı aldık. Hastaneye transfer süreci var. Şu an Buğra'nın durumu stabil, Dubai'ye gitmek için bekliyoruz. Bu süreç bizim için çok zorlu geçti. 11 ayda kampanyamızı tamamladık. Kimsenin milyonlarıyla değil, küçük küçük bağışlarla bu yolu tamamladık. Mustafa Aydın müdürümüzün de katkısı çok büyük oldu. Hiç ummadığımız anda hızır gibi yetişti. Osman Buğra'nın bu sürecinde kampanyaya destek olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

2024 Samsun Gençlik Festivali ne zaman başlıyor? Sahne alacak isimler belli oldu 2024 Samsun Gençlik Festivali ne zaman başlıyor? Sahne alacak isimler belli oldu

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.