TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON

Kulüplerarası Türkiye Trampolin Şampiyonası, 10 takımdan 120 sporcunun katılımıyla Samsun'da sona erdi. 10 kulüp ve 120 sporcunun yarıştığı Türkiye Trampolin Şampiyonası, Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlendi. Yapılan yarışma sonucunda, Gençler Kadın kategorisinde Samsunlu kızlar takım halinde şampiyon olurken, bireyselde Havva Esin Ergün birinci, Ceylin Baysal ise ikinci olarak büyük gurur yaşattı.

DERECİ TEBRİK ETTİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Samsun'da gerçekleşen Cimnastik Trampolin Türkiye Şampiyonası'na Toplamda 120 sporcu 10 kulüp katıldı. Özellikle trampolin cimnastiği ile ilgili hocalarımızın ve sporcularımızın çok başarılı olduğunu biliyoruz. İzleyici vatandaşlarımızın da burada olması ile birlikte bizlere bu güzelliği yaşattığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bütün antrenörlere ve sporcuları tebrik ediyorum”dedi.

Büyük Kadınlar kategorisinde Bornova BLD. G.S.K birinci, Demir C.S.K ikinci, İzmir Ege Kültür G.S.K üçüncü oldu. Büyük Erkekler kategorisinde Şavkar C.S.K birinci, İzmir Ege Kültür G.S.K ikinci, İzmir B.Ş BLD. S.K üçüncülüğü ulaştı. Genç Kadınlar kategorisinde Samsun Cimnastik S.E.M G.S.K birinci olurken, Pema Koleji G.S.K ikinci, Genç Erkekler kategorisinde ise Bolu C.S.K birinci, Bolkar C.S.K ikinci, İzmir B.Ş BLD. S.K üçüncü oldu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.