Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı ziyaret etti.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile görüştü. Nezaket Emine Atasoy ziyarette Kültür ve Turizm Bakanlığının çalışmalarına ve yatırımlarına değinerek, "Türkiye özellikle son 10 yılda turizm alanında büyük yatırımlar yapmıştır. Kültür varlıklarımızın korunması ve tarihi dokusu ve mimarisi bozulmadan restore edilmesi tarihi mimarimizin gelecek nesillere ve kuşaklara aktarılması takdire şayan projelerdir. İş dünyası olarak Kültür ve Turizm Bakanlığının yatırımlarını ve çalışmalarını, projelerini çok beğeniyoruz" dedi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Nezaket Emine Atasoy’u kabulünde yapmış olduğu konuşmasında, “Bakanlığımıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarına da değinerek sivil toplum kuruluşlarımız ülkemizin ve insanlığın yararına çalışmalar yapan kuruluşlarımızdır. Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak sivil toplum kuruluşlarımızın fikir ve görüşlerine çok önem veriyor ve çalışmalarınızı destekliyoruz" dedi.
Arıcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın son zamanlarda ki yatırımlarını ve projelerini Nezaket Emine Atasoy ile paylaştı.