Survivor Adası'na giderek adadakilerin durumunu birebir gözetleyen Milliyet köşe Yazarı Ali Eyüboğlu'nun Turabi ile yaptığı röportajda sarfedilen sözler ürküttü.

Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre Oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa ‘Survivor All Star’dan gönderilecek.

Geçtiğimiz günlerde adaya giden ve yarışmacıların günlerini nasıl geçirdiğini birebir gözlemleyen Milliyet Yazarı Eyüboğlu, Turabi'ye böyle bir durum olması halinde ne yapacağını sordu...

İşte Turabi'nin verdiği cevap:

“Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim.”

KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR!

Farklı zamanlarda bazı yarışmacılarla tartışmaya giren Turabi yine öfkesini kontrol edememiş işi fiziksel temasa kadar götürmüştü. Özellikle belli yaşın altındaki izleyicilere kötü örnek olacak hareketlerde bulunan Turabi, bu davranışlarından ötürü Acun'dan da üst üste uyarı almış, tekrarlanması halinde ise diskalifiye olacağı belirtilmişti.