7500 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere maaş aralığına göre 1 maaş ikramiyenin geleceği iddia edildi.

Böylelikle SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT’den emekli olan herkes başvuru yapmak şartıyla maaşa göre ikramiye ödemesi alabilecek. İşte haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmayan emeklilere tek seferlik olarak 5 bin lira ikramiye ödeyeceğini açıklamıştı.

Bu kapsamda işçi, memur, Bağ-Kur, ve tarım Bağ-Kur kapsamındaki emekliler ikramiyeden yararlandı ve toplamda 12.5 milyon emekli bu ikramiyeden faydalandı.

EK İKRAMİYE ÖDEMESİ

7500 TL ve üstü emekli maaşı alanlara son yıllarda bankalar tarafından bazı ödemeler yapılıyor. Bunlar arasında en dikkat çekenlerden biri de bankaların emekli promosyon ödemeleri.

Bir çok özel banka ve kamu bankaları emekliye promosyon ödemelerinde adeta rekor rakamlar teklif etmeye başladı. Bu bankalarda ödemeler genellikle maaş aralığına göre yapılıyor. 7500 TL - 10.000 TL arası maaş alan emekliye maaşa göre promosyona ek ikramiye ödemesi de veriliyor.

Emekliler için yeni açıklama ise Ziraat Bankası’ndan geldi. Milyonlarca emekliye yeni bir teklifle giden Ziraat Bankası, maaşını 3 yıllığına kendisine taşıyan emekliye 1 maaş ikramiye ödemesi vereceği iddia edildi. Ziraat Bankası emekli ikramiyesi detayları şu şekilde:

ÇALIŞANLARA 1 MAAŞ İKRAMİYE ÖDEMESİ YAPILDI

2023 yılının ilk çeyreğinde Ziraat Bankası’nın büyüme oranları dikkatleri çekerken çalışanlarına da ikramiye müjdesi gelmişti.

Türkiye genelinde binlerce çalışanı bulunan Ziraat Bankası, tüm çalışanlarına teşekkür ve tebrik amacıyla 1 maaş ikramiye ödemesi yapacağını açıklamıştı.

Ziraat Bankası’nın bu jestinin emekliler için de yapılması talep edildi. Ziraat Bankası’nın emekliye teklifinin ise 1 maaş ikramiye olacağı yönünde iddialar var.

EMEKLİYE PROMOSYON KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

7500 TL ve üstü emekli maaşı alanlara Ziraat Bankası tarafından sağlanan promosyon imkanları devam ediyor.

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşlar emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşımaları ve 3 yıllığına buradan alma sözü vermeleri halinde bankadan maaş aralığına göre 5000 TL’ye kadar emekli promosyonu alabiliyor.

Ancak, özel bankalara oranla kamu bankaları tarafından sağlanan promosyon desteği son derece düşük kalıyor. Bu sebeple de kamu bankalarının yeni tekliflerle emeklinin karşısına çıkacağı düşünülüyor.

İşte Ziraat Bankası’nın emekliler için promosyon kampanyası:

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, yeni dönem promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Çifte zam uyguluyorlar! Paketli ürünler için yeni öneri Çifte zam uyguluyorlar! Paketli ürünler için yeni öneri

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.