Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Samsun Şubesi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da yapılan seçimde Aycan TÜRKEL yeniden başkan seçildi.

İLETİŞİM HALİNDE ÇALIŞIYORUZ

Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nde gerçekleştirilen genel kurulun açılışında konuşan Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, Tüketiciyi Koruma Derneği ile iletişim halinde olduklarını birlikte faaliyet yaparak daha çok vatandaşa ulaşmak istediklerini belirterek, okullarda da tüketici bilincini artırmaya yönelik görseller hazırladıklarını belirtti.

FARKINDALIK ARTIRILACAK

TÜKODER Samsun Şube Başkanı Aycan Türkel, genel kurulun açılış konuşmasında tüketicilerin hakları konusunda çalışmalar yaptıklarını, özellikle okullarda ve sivil toplum kuruluşlarında seminerler düzenlediklerini, Kanal S televizyonunda ise Farkında mısınız isimli programda tüketicileri bilgilendirdiklerini belirtti. Bu program ile Ticaret Bakanlığınca her yıl düzenlenen televizyon programı dalında 26. Tüketici Ödüllerine aday olduklarını söyleyen Türkel, önümüzdeki dönemde daha çok tüketiciye ulaşarak bilinçlendirme çalışmalarını artıracaklarını ifade etti. Bu konuda sivil toplum örgütleri, sendikalar, hemşeri dernekleri ile görüştüklerini onların üyelerine yönelik eğitim vereceklerini belirtti.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Türkel'in tek liste olarak seçime girdiği genel kurulda yapılan seçim sonucunda Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu:

Aycan Türkel, Erhan Çankaya, Fermude Tezcan, Onur Durmuşoğlu, Meltem Balcı Alp, Gülhan Özkan, Emine Gül Katlan.

Yoğun katılımın olduğu genel kurula ayrıca, Samsun Çevre Platformu (SAMÇEP) sözcüsü ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Genel Merkez yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özdağ, KESK Enerji Maden Sanayi (ESM) İşkolu Çalışanları Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Niyazi Bulut, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sözcüsü Veli Kebapcı, TÜM-BEL-SEN Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Samsun Şube Başkanı Yaşar Sezen,   Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkan Yardımcısı Ercan Yanoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Berna Macit Çokgezen, TÜKODER Samsun Şubesi kurucularından ve 26 yıl başkanlığını yapan Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Sema Onar Yaktı ile TÜKODER Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çankaya,  TÜKODER Atakum Şube Başkanı Haydar Kilis ve TÜKODER Canik Şube Başkanı İbrahim Örs olmak üzere çok sayıda konuk ve üye katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.