TRABZONSPOR'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Şota Arveladze'ye sözleşme fesih bedeli olarak 200 bin euro ödeneceği açıklandı.
Bordo mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "Kulübümüzle teknik direktör Shota Arveladze arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre; teknik direktöre sözleşme fesih bedeli olarak 200.000 euro ödenecektir" denildi.
HURMA BİLDİRDİ
Trabzonspor'un son 7 maçta 5 mağlubiyet alınması sonucu camiadan yükselen sert eleştiriler üzerine yönetim Sota Arveladze ile yolların ayrılmasına karar verdi.
Sportif Direktör Süleyman Hurma, bugün öğle saatlerinde tesislerde görüştüğü Şota’ya yönetimin artık kendisiyle çalışmak istemediğini bildirdi. Şota Arveladze’nin sözleşmesinin feshedilmesinin sebepleri arasında başarısız sonuçların yanı sıra Trabzon’da bir otelde kongrede Hacıosmanoğlu'na muhalif kesimle görüşme yaptığı iddiası da olduğu öğrenildi.
YARIN AÇIKLAMA YAPACAK
Bu arada saat 17.30'daki antrenman öncesinde aracına binerken görüntülenen Şota Arveladze, gazetecilerin, "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, ''Yarın yapacağım'' cevabını verdi.
HURMA: "GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"
Öte yandan istifa ettiği söylentileri ortaya atılan Sportif Direktör Süleyman Hurma ise görevinin başında olduğunu söyledi.

FOTOĞRAF