Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Balıkesirspor konuk olan Trabzonspor 90+2. dakikada bulduğu golle mücadelenden 2-2 berabere ayrıldı.
Maç sonrasında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, oynanan futboldan memnun olduğunu belirterek, "Umarım yakalanan bu enerji yıl sonuna kadar devam eder ve Balıkesirspor ligi istediği yerde bitirir" dedi.
Skor 2-0 olduktan sonra oyunun dengeli gittiğini vurgulayan Özdeş, "Trabzonspor şoku bir süre üzerinden atamadı. İkinci yarıda özellikle doğru savunma yapıp kontra atakla oynamak bizim için anlamlıydı. 2-0’dan sonra farkı üçe çıkaracak iken savunma zaafından gol yedik. 90 artıda yediğimizden çok ilk gole daha çok üzülüyorum. 2 puan kaybettik ama bir puan kazandık. Umarım yakalanan bu enerji yıl sonuna kadar devam eder ve Balıkesirspor ligi istediği yerde bitirir. Verilen mücadele benim için önemliydi" şeklinde konuştu.
TRABZONSPOR CEPHESİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın başında 2-0 yenik duruma düştükten sonra oyunun kontrolünü elde ettiklerini ifade etti. Yenal, "Oyunda üstünlüğü kurmak futbolda bazen hiçbir şey ifade etmiyor. Oyundaki skor ve sayısal üstünlüğü sağlayamadığınız zaman hiçbir şey ifade etmiyor. Bugün oyuna farklı kadroyla çıktık. Belki oyunun kontrolü biraz bizdeydi ama skor anlamında etkinliğin olmadığını gördük. Yaklaşık 12-13 maç oldu çok farklı kadrolarla çıktık. Oldukça fazla sayıda eksik oyuncuyla oynadık bugün. Bu mazeret değil 26 oyuncumuz var bunların hepsini kullanmak zorundayız" diye konuştu.