Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, servisçiler odasında yaptığı konuşmada, "Sorunlarla ilgili elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim. Siz emekçisiniz, bireysel çalışan esnafsınız. Burada eğer bir taraf olunacaksa benim tarafın her zaman sizden yana bunu bilemenizi isterim" diyerek, her zaman kendilerinin yanında olduklarının mesajını verdi.

SİZDEN TARAFIM

Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası'nı ziyaret eden Bakan Muş, burada Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, Samsun Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Binay ve esnaf tarafından karşılandı. Şoför esnafının sorunlarını dile getiren ve Hacı Eyüb Güler'in konuşmasının ardından Bakan Muş, "Çözüm üretebildiklerimizi seri adım atıp çözüm üretmeye çalışıyoruz, diğerleriyle alakalı da çalışıyoruz. Dünyada çözülemeyecek sorun yok. Sizin beklediğiniz gündeme getirdiğiniz ve mutlaka da bir araya gelip ilgili taraflarla bir nihayete erdirilmesi gereken konularımız var. Dolayısıyla bunlarla alakalıda biz elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim. Çünkü siz emekçisiniz, siz kendiniz bireysel çalışan esnafsınız. Burada eğer bir taraf olunacaksa benim tarafım her zaman sizden yana. Bunu bilemenizi isterim. Burada büyükşehirle ve belediyelerle olan meselelerde de şunu söyleyebilirim size elimden ne geliyorsa yapmak için uğraşacağım" dedi.

DESTEK İSTEDİ

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde destek isteyen Bakan Muş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizler toplumun hücre dediğimiz yerlerindesiniz. Yani en kılcal kısımlarında bulunuyorsunuz. 14 Mayıs'ta sandık başına gideceğiz. Esnaf her zaman bize destek verdi. Ben Samsun’ da da sizlerden bu güçlü desteğinizi Cumhurbaşkanımıza ve bizlere istiyoruz. Çünkü ülkenin gelecek 5 yılını kesintisiz ne olacağı belli, nereye gideceği belli olan bir liderle yönetmemiz gerekiyor."

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.