TFF, SAMSUNSPOR'UN ACISINI PAYLAŞTI

TFF tarafından yayımlanan anma mesajında, "Bundan 35 yıl önce, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesi karlı bir havada Malatyaspor deplasmanına giderken Havza ilçesinde kaza geçirmiş, Türkiye mateme bürünmüştü. Elim trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve takım otobüsü şoförü Asım Özkan'ı saygı ve rahmetle anıyoruz. Türk futbolunu yasa boğan bu olay sonrası kırmızı-beyazlı renklerinin yanına siyahı ekleyen Samsunspor camiasının derin acısını bir kez daha yürekten paylaşıyoruz." denildi.

"SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ"

Beşiktaş Kulübünün paylaşımında, "35 yıl önce bugün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunspor kafilesini saygıyla ve rahmetle anıyoruz." açıklaması yapılırken, Fenerbahçe'nin paylaşımında ise "20 Ocak 1989'da geçirdikleri trafik kazasında vefat eden Samsunspor teknik direktörü, oyuncuları ve takım otobüsü şoförünü rahmetle anıyoruz." ifadesine yer verildi.

Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kocaelispor ve Bandırmaspor kulüpleri de sosyal medya hesaplarından anma mesajı paylaştı.

Tanju Çolak Samsunspor için yazdı: Deplasmanda yokuz... Tanju Çolak Samsunspor için yazdı: Deplasmanda yokuz...

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.