YAZAR MERVE GÜLCEMAL TERMELİ VATANDAŞLARLA BİR ATAYA GELDİ 

Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında söyleşi ve seminer programlarına devam ediyor. Terme Belediyesi Kültür Merkezi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle sevilen yazar Merve Gülcemal "Zorluklarla Mücadelede Dünyayı Değiştiren Kadınlar" konulu söyleşisiyle Termeli vatandaşlarla bir araya geldi.

"BU TARZ ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ"

Program öncesi yaptığı konuşmada Kültür ve Sanat etkinliklerine önem verdiklerini ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Merve hocamızı hemşehrilerilerimizle buluşturduk. Bu vesileyle tekrar sevgili hanım kardeşlerimin gününü kutluyorum. Bu tarz etkinliklere önem veriyoruz. Yeni programlarla hemşehrilerimizi buluşturacağız" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Program daha sonra geniş bir okur kitlesinin sevgisini kazanan Merve Gülcemal'in “Zorluklarla Mücadelede Dünyayı Değiştiren Kadınlar" konulu söyleşisiyle devam etti. İlgiyle takip edilen söyleşinin sonunda sevilen yazar, Termelilerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Kılıç ve ekibine teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.