Samsun'un Terme İlçesi'ndeki Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, müdür ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Ali Kılıç'ı ziyaret etti. Miniklerle yakından ilgilenen Kılıç, öğrencilere kitap hediye etti.

MÜCADELEMİZ ONLAR İÇİN

Miniklerin ziyaretiyle yaşadığı mutluluğu dile getiren Kılıç, belediyenin neşeyle dolduğunu belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Zübeyde Hanım Anaokulu’nun minik öğrencileri Müdüreleri Merve Uğur ve öğretmenleri Semra Dinç ile birlikte bizleri ziyarete geldi. Çocuklarımız bizim umudumuz, yarınlarımız. Tüm mücadelemiz onlara güzel yarınlar bırakabilmek için."

Samsun'da kaçak akaryakıt operasyonu Samsun'da kaçak akaryakıt operasyonu

KİTAP HEDİYE ETTİ

Miniklerle tek tek sohbet eden, hediye olarak getirdikleri çalışmaları yakından inceleyen Başkan Kılıç, öğrencilere kitap hediye etti ve başarılı bir ömür dileğinde bulundu.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.