Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Eğitim alanında sürdürdüğümüz projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Tekkeköy'ümüze kazandırdığımız E-Sınav Merkezini, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Uzunlar ile birlikte ziyaret ettik" dedi.

TEKKEKÖY'DE HIZLI HİZMET

Tekkeköy'e açılan E-Sınav Merkezi ile özellikle motorlu taşıt sürücü kursiyerlerinin, ehliyet sınavı için il merkezine gitmesine gerek kalmayacak. Müjdeyi sosyal medya hesabından duyuran Başkan Togar, " Tekkeköy’ümüz her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Öğrencilerin ve ilçemizdeki tüm bireylerin bölümleri farklı olsa da aynı anda kendi bölümlerinin sınavına girebildiği, merkezi sınav sistemine nazaran sınavların daha hızlı bir şekilde gerçekleştiği E-Sınav Merkezimiz ilçemize hayırlı olsun.
Eğitime yaptığımız desteklerimiz daima devam edecek" ifadelerini kullandı.

"GELECEĞİMİZİN TEMİNATI"

Togar ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ile birlikte Lütfiye Dr. Kenan Yılmaz İlkokulu, anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından düzenlenen Kızılay Haftası programına katıldı. Öğrenciler Togar'a doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Togar doğum günü dolayısıyla öğrencilerle pasta kesti. Togar, "Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın eğitimin her safhasında daima yanlarında olarak onları geleceğe daha mutlu hazırlamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.