Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Fahri Kukul ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yapımı tamamlanan, devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Muhtarlar ve vatandaşlarla konuşarak sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkan Togar, ilçede de çalışmalarını bu yönde gerçekleştiriyor. Ortak akılla hareket eden Başkan Togar, bu kez de Yavuzlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Öncelikli çalışmaların konuşulduğu buluşmada Başkan Togar, sorunlara çözüm yollarını vatandaşlarla birlikte üretti.

"HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR TEKKEKÖY İÇİN"

Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, "Yavuzlar Mahallemiz Muhtarı Fahri Kukul ve mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Mahallemizde yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Ayrıca önümüzdeki süreçte planladığımız hizmetlerimizin ve projelerimizin yanında, mahallemizdeki öncelikli çalışmaların bir an önce yapılması noktasında yürütülecek işleri konuştuk. Yine mahallemiz sakinlerin taleplerini dinleyip birlikte çözüm yolları ürettik. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.