Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizde imarını tamamlayıp yollarını açtığımız tüm yerleşim yerlerindeki hanelerimizin doğalgazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

SAHA TESPİTİ

Togar, doğalgaz konforunun tüm ilçeye yayılması amacıyla titiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Togar, Samgaz Yatırım Müdürü Hakan Baltaoğlu ile bir araya gelerek ilçe genelinde yürütmeyi planladıkları çalışmalar öncesinde saha tespiti yaptı.

Kanal S Ana Haber 16 Mayıs Perşembe Kanal S Ana Haber 16 Mayıs Perşembe

KONFOR ARTIYOR

Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İlçemizde imarını tamamlayıp yollarını açtığımız tüm yerleşim yerlerindeki hanelerimizin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Samgaz Yatırım Müdürümüz Hakan Baltaoğlu ile bir araya gelerek ilçemizdeki doğalgaz ağını genişletmenin beraberinde önümüzdeki süreçte yürütmeyi planladığımız çalışmalar öncesinde saha tespiti yaptık. İlçemizin her alanda yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz."

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.