Tekkeköy Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Meclis Başkanvekili Aydın Karmil başkanlığında Tekkeköy Belediye Binası Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 8 madde meclis üyelerince oylanarak kabul edilirken 3 madde görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.

ELBİSTAN İLE KARDEŞ ŞEHİR OLUNDU

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yaraların sarılması adına büyük destek verilen Elbistan Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurma talebi de meclisin gündemine geldi. Belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edilen madde ile Tekkeköy Belediyesi ve Elbistan Belediyesi 'kardeş şehir' ilan edildi.
Tekkeköy Belediyesi ve halkının depremin ilk anından itibaren afet bölgelerine yardım ulaştırmak üzere seferber olduğunu belirten Aydın Karmil, depremin yaralarının sarılması adına çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

TEKKEKÖY DENETİMDEN GEÇTİ

Encümen üyeliği ve ihtisas komisyonlarına üye seçimlerinin yapıldığı toplantıda, 2022 yılı Denetim Komisyonu raporu da mecliste onaylanarak kabul edildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.