Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Kutlukent bölgesi ile ilçe merkezindeki aş evinden Ramazan ayı boyunca da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya ve iftar sofralarına sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz" dedi. 

VATANDAŞI DA DİNLEDİ 

Başkan Togar ilçedeki aşevinde ihtiyaç sahibi ve vatandaşlara sıcak yemek dağıttı. Burada vatandaşlara da bir araya gelip sohbet eden Başkan Togar, sorun ve talep ve önerileri de dinledi.

MANEVİ HAZ VURGUSU

"Yaptığınız iş eğer doğruysa eğer inanarak yapıyorsanız ve insanlar size güveniyorsa artık iş kendiliğinden yürüyüp gidiyor ve manevi hazzı her geçen gün daha da artıyor demektir" ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Togar, "İlçemiz sınırlarında ikamet eden ve evlerinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün günde iki öğün sıcak yemek ulaştıran Kutlukent bölgemizdeki aşevimiz ile ilçe merkezimizdeki aşevimiz Ramazan ayı boyunca da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Ayrıca iki aş evimizden de ilçemizde misafirimiz olan depremzede ailelerimizi ramazan süresince sıcak yemek ulaştırıyoruz.Tüm vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.