"SAMSUNSPOR HEPİMİZ İÇİN GURUR KAYNAĞI "

Akif Çağatay Kılıç, Süper Lig'e şampiyon olarak yükselmeyi garantileyen Yılport Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ni ziyaret etti. Kılıç, Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu üyesi Suat Çakır, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile takım kaptanları Osman Çelik ve Yusuf Abdioğlu ile sohbet etti. Ardından Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Kılıç, "Hepimiz için bir gurur kaynağı. Samsunspor'un olmadığı Süper Lig'de bir eksiklik vardı. Yüksel Yıldırım başkanlığındaki kadro, taraftardan, tüm kurumlardan aldığı destek ve teknik ekibin ve futbolcularımızın emekleriyle Süper Lig'e çıktı ve Süper Lig Samsunspor'a kavuştu. Ümit ediyorum ki Süper Lig'de de güzel günler inşallah Samsunsporumuzun ve Samsunumuzu bekliyor" dedi. 

"MİLLİ MAÇ ŞEHRE ATMOSFER KATACAK "

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda 19 Haziran'da gerçekleşecek Türkiye - Galler maçı ile ilgili de bilgi veren Akif Çağatay Kılıç, "Samsunumuzda milli maçımızın oynanacak olması, hem de Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmış olduğu zaman içerisinde  önemli. Tabi milli maçlar her zaman şehirlere güzel bir atmosfer katarlar. Bu bir spor şölenidir. Milli takımımızın Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Samsun'a gelecek olması, güzel ve önemli. Ümit ediyorum ki şehirdeki herkes, bu milli maçı, yakından takip eder. Milli takımımızda kuvvetli bir şekilde yoluna devam eder" diye konuştu. 

CİDDİ ALTYAPIYA SAHİP 

Samsun'un tesis anlamında ciddi bir altyapıya sahip olduğunun altını çizen Kılıç, şunları söyledi:  "Gençlerimizin, çocuklarımızın önlerinde örnek olan olimpiyat, Avrupa, dünya, balkan şampiyonlarımız var. İşitme Engelliler Olimpiyatlarını gerçekleştirmiş bir şehir olarak, gençlerimiz, çocuklarımız, yine Samsun'u temsilen çok büyük başarılar elde edecekler. Burada önemli olan Samsun'a kazandırılmış olan tesislerin en iyi şekilde kullanılmasıdır. Burada herkese çok büyük görevler düşmektedir. Neden bir Mete Gazoz Samsun'dan çıkmasın? Birçok branşta inşallah Samsunumuzu Türkiye’mizi temsil edecek gençlerimiz olacaktır" Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve Samsunspor Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar ile üyeler yer aldı.  

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.