Samsunspor Taraftar Grupları'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Sevdamızın şampiyonluğunu, Süper Lig'e dönüşünü görmeyi çok isteyen ancak bu süreçte hayatlarını kaybeden Samsunsporlular unutulmadı. Samsunspor yönetimi, hepimizi gururlandıran ve duygulandıran bir girişimde bulunarak, gurur kaynağımız olan şampiyonluk kupası ile hayatını kaybeden Samsunsporlu ağabeylerimizin, kardeşlerimizin kabirlerini ziyaret etmemizi sağladı.

Yaşadıkları süre boyunca, Samsunspor sevdasından vazgeçmeyerek, armaya olan bağlılıkları ile gönüllerimizde taht kurmuş ağabeylerimizin, kardeşlerimizin kabirlerini ziyaret ediyoruz. Elimizde şampiyonluk kupası ile gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerimizde hepimizin ağzından aynı cümle dökülüyor, "Keşke sen de olsaydın".

Gerçek Samsunsporlular, tıpkı takımın kadrosu gibi, kaybettiğimiz Samsunsporlu canlarımızı da ezberinde tutar hep. Tribünde oturdukları yerleri bilir, oraya baktıklarında onları görür! Çünkü Samsunsporlular kardeştir ve her kayıp kardeş kaybı gibi acı verir hepimize. Bu yüzdendir, en mutlu anımızda bile yüreğimizde oluşan o burukluk!

Bu vesileyle Samsunspor yönetimini, buram buram VEFA kokan bu örnek hareketinden dolayı kutluyoruz. Bizlere de böylesi güzel bir görevin parçası olma fırsatı verdikleri için teşekkür ediyoruz. Allah, kaybettiğimiz tüm Samsunsporlu canlarımıza rahmet eylesin, ailelerine ve camiamıza sabırlar versin inşallah.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.