Yıllardır futbol sahalarında “Kral” lakabıyla anılan ve Merkezi İsviçre’de bulunan Dünya İstatistik Kurumu tarafından 48 efsane futbolcu arasında ilan edilen resmi maçlarda, 5 kez gol kralı olup, tam 241 kez fileleri havalandıran, ayrıca Türkiye ve dünyada hem altın, hem gümüş hem de bronz ayakkabıya sahip,  Tanju Çolak, TNJ Cosmetics adıyla yarattığı markasını tanıttı. 

'FARKIMIZI GÖRECEKLER'

TNJ Cosmetics adıyla iş kadını-yatırımcı Mukaddes Gültekin ile birlikte bir şirket kuran Tanju Çolak, firmasının ilk ürünü olan TNJ Kollejen’i İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen bir lansman ile basına ve dostlarına tanıttı.
Ürünü hakkında bilgi veren Tanju Çolak, “TNJ Kollejen bizim çok geniş olacak olan ürün yelpazemizin ilk ürünü.TNJ Kollejen yüzde 100 saf hidrolize tip1 ve tip3 kollejen içermekte olup hammaddesi İspanya’ dan gelmektedir. Bizim kollejenimizin içinde hiçbir katkı maddesi olmadığından tek bir ölçek kullanıldığında  10.000 mg saf kollajen içilmiş olacak.TNJ kollejeni denediklerinde farkımızı görecekler" dedi.

BİRÇOK ÜRÜN YER ALIYOR

Konuşmasında yol haritalarında daha birçok ürünü barındırdıklarını ifade eden Çolak; bu konuda da şunları açıkladı;
“Kollejen kahve karışımlı hazır tek içimlik paket, intim köpük (PH oranı erkek fizlojosine uygun ve prebiotik), erkek vücut nemlendiricisi, erkek saç waxı, erkek krem saç toniği, erkek saç şekillendirme serisi, uyku destekleyici yatak parfümü, erkeğe özel uyku destekleyici göz kremi kırışık giderici (aynı zamanda çift etki), erkek kepek karşıtı saç şampuanı ve diğer saç tiplerine uygun şampuan türleri, anti hair loss ve hyaluronik asit içeren sabun TNJ Cosmetics markası altında üretilecek” Tanju Çolak, ürünlerin hem www.tnjcosmetics.com adresinden, eczanelerden ve Trendyol’dan satın alınabileceğini açıkladı. 

ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANDI

Şenol İpek’in sunduğu lansmana, Mete Kalkavan, Pascal Numa, Abdullah Avcı
Metin Tekin, Tugay Kerimoğlu, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul, Gülbin Yılmaz
Salih Keçeci, Nil Burak, Nurcan-Esin Sabur, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan, Latif Doğan, Muammer Kapucuoğlu, Kubilay Tat, Seyhan Soylu, Armağan Baysal Lütfü, Ayşe Sapmaz, Levent Çekiç, Nurcan-Esin Sabur gibi bir çok ünlü isim katıldı. 

GELİNİ VE TORUNUNU SAHNEYE ALDI

Organizasyonun BY Mustafa’nın yaptığı lansmanda Tanju Çolak, Amerika’da yaşayan gelini Emily Çolak ile, 4 aylık torunu Eva Çolak’ı da sahneye aldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.