Survivor'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Dün akşam ödül oyununu kimin kazandığı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Bu haftaki ödül Justin Bieber, konseri olunca yarışmacılar bu ödülü yaşamak için var güçleri savaştılar. Peki Survivor'da dün akşam neler yaşandı? İşte dün akşam olanlar ve bu akşam yaşanacaklar

Survivor yarışmanın dün akşamki bölümü oldukça olaylı anlara sahne oldu. Yarışmanın henüz başlarında ünlüler takımından Furkan ve Serhat birbirine girdi. Bunun ardından tartışmaların eksik olmadığı oyunda ünlüler takımı seti 2-0 kaybederek ödüle uzanamadılar. Gönüllüler takımı kazandıkları ödülün heyecanını yaşarken ünlüler takımında Sabriye ve Serhat uzun soluklu bir laf dalaşına girişti.

'KAYBEDERSEM KAFAYI YERİM'

Ödül oyununu kazananın Justin Bieber konserine gideceğini öğrenen Sabriye, "Konsere gitmeyi çok istiyorum. Elimden geleni yapacağım. Kaybedersem kafayı yerim" dedi.

İŞTE JUSTIN BIEBER KONSERİNE GİDEN TAKIM!

Ancak ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dolayısıyla konsere gitme hakkını da gönüllüler takımı kazandı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Sabriye ise "Justin'i göremeyeceğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.Ödül oyununu kaybeden ünlüler takımında sinirler gerildi. Sabriye ve Serhat arasında sert bir tartışma yaşandı.

BİRLEŞME PARTİSİNİN ARDINDAN İLK ELEME

Bu akşam Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk eleme heyecanı yaşanacak. Birleşme partisinde yaşananların ardından adada rakip olan yarışmacılar tanışma ve sohbet etme şansı bulmuştu. Şimdi ilk konsey heyecanı bu akşam yaşanacak.

Ünlüler takımında kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından Sabriye ve Pınar elenme adayı olurken, bireysel dokunulmazlık kolyesini alan isim Adem ve Şahika oldu

Gönüllüler takımında ise Gökahn ve Berna elenme adayı olarak konseye çıkmıştı. Bu akşam yapılacak oylama ile birlikte rakiplerinden en düşük SMS oyunu alan yarışmacı adaya veda edecek.