AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım, Cumhur İttifakı'nın Samsun'da yerel seçimleri kazanmak için kenetlendiğini belirterek, "Hedefimiz tüm belediyeleri kazanmak" dedi. 

TARİH YAZILACAK

Türkiye Yüzyılını, yerel seçimleri kazanarak taçlandıracaklarını kaydeden Kaldırım, "Samsun ve Türkiye'de Cumhur İttifakı milletin ittifakıdır. Cumhur İttifakı hem Samsun'da hem de ülke genelinde bütün belediyeleri milletimizin tevccühü ile kazanarak tarih yazacaktır. Samsun'da halkımzıın Cumhur İttifakına güveni tamdır. İlkadım ilçemizde gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bunu gördük. Hizmet yönünden mahrum kalan yerleşim yerlerinde ki belediyeleri milletimiz Cumhur İttifakına teslim edecektir. İlkadım ilçemizde de geçen 5 yıl da çözüme kavuşturulamayan, hizmet yönünden zayıf kalınan belediyecilik anlayışı 31 Mart 2024 tarihinde sona erecektir. Daha önce  Gazi Belediye başkanlığı yaptığımız için İlkadım ilçemizin sorunlarına vakıfız. Görev verilmesi ve milletimizin teveccühü ile İlkadım Belediye Başkanı olduğumuz gün, İlkadım ilçemizin elzem sorunlarından başlayarak köklü bir hizmet hamlesini başlatacağız" diye konuştu.

SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun'da 9 saatlik su kesintisi uyarısı SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun'da 9 saatlik su kesintisi uyarısı

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.