Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Samsun Madeni Sanatkarlar Odasını (SMSO) ziyaret etti. Ziyarette Eski Sanayi Sitesi esnafının talepleri ve özellikle Toybelen Sanayi Sitesi'ndeki yer konusu ele alındı. Karaman, ziyaretini Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ve İlkadım İlçe Başkanı Hasan Öztürk ile birlikte gerçekleştirdi. Heyet, SMSO Başkanı Eyüp Aydın ve Eski Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.
ESKİ SANAYİ ESNAFININ TALEBİ GÜNDEMDE
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Mehmet Karaman, Eski Sanayi Sitesi esnafının Toybelen Sanayi Sitesi'ndeki yer talebine dikkat çekti. Karaman, yaptığı paylaşımda, “Eski Sanayi Sitesi esnafının, Toybelen Sanayi Sitesindeki yer talebinin dikkate alınarak çözüme kavuşturulması için konunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.
“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Esnafın taleplerinin dikkate alınması gerektiğini belirten Karaman, Toybelen Sanayi Sitesi'ndeki yer talebinin çözüme kavuşturulması için sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı. Ziyarette, Eski Sanayi Sitesi esnafının mevcut durumu ve Toybelen Sanayi Sitesi'ne ilişkin beklentileri de değerlendirildi.
Samsun’da AVM’de büyük hırsızlık olayında yeni gelişme
Samsun’daki cinayette kan donduran savunma! “Bir anlık öfke”
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ






