AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve oda meclis başkanı Haluk Akyüz'ü ziyaret etti.

"İLKADIM SAMSUN'UN KALBİ"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Kaldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murzioğlu ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini aldı. İlkadım ilçesine aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde yapacakları hizmetlerle ilgili Murzioğlu'na bilgiler veren Süleyman Kaldırım, "İlkadım ilçemiz Samsun'un en büyük yerleşim yeridir. İlkadım bir anlamda Samsun'un kalbi olan bir ilçedir. Böylesine değerli ve önemli olan İlkadım ilçemize, aday gösterilip seçilmemiz halinde yapacağımız hizmetlerde, iş dünyasının görüş ve önerileri bizler için bir rehber olacaktır. İlkadım'a ortak akılla hem iş dünyasından, hem ilçenin ileri gelenlerinden, hem de ilçede yaşayan insanlarımızdan alacağımız önerilerle hizmetlerimizi yapacağız" dedi.

Samsun'da uyuşturucu ile mücadele: Çok sayıda narkotik madde ele geçirildi Samsun'da uyuşturucu ile mücadele: Çok sayıda narkotik madde ele geçirildi

BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

Ziyarette Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve oda meclis başkanı Haluk Akyüz, Süleyman Kaldırım'a başarı dileğinde bulundu.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.