Seyirci sayıları açıklandı! Samsunspor taraftarı 2. sırada Seyirci sayıları açıklandı! Samsunspor taraftarı 2. sırada

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Pendikspor maçında hakemi ve VAR kararını eleştirdi. Çakar, "Geçen hafta Karagümrük maçında basit bir dokunuşa penaltı verdiren VAR zihniyeti bugün Samsunspor’u boğdu kardeşim" dedi. 

"PENALTISI VERİLMEDİ"

Beyaz TV canlı yayında VAR'ın kararını eleştiren Ahmet Çakar şu ifadeleri kullandı; 

"Pendikspor-Samsunspor maçını seyrettim. Çok ayıp, Samsun'un en az değil, tam iki penaltısı verilmedi. Bak tekrar söylüyorum, Samsunspor taraftarı ve Samsunspor futbol takımı bu hafta bir VAR çetesi var, ilk devre bir tane, ikinci devre bir tane mutlak iki tane tartışmasız penaltısı verilmedi. Hatta ikisi de orta hakemin çalması gereken penaltıyken çalmadığı gibi VAR’da kim var, bilmiyorum çağırmadı."

"SAMSUNSPOR'U BOĞDU"

"Var zihniyeti Samsunspor'u boğdu" diyen Çakar, "Bunlar çok ayıp, insanın aklına türlü sıkıntılar getiriyorlar. VAR hakemi Bülent Birincioğlu. Ben bilmem birinci mi ikinci oğlu mu beşinci oğlu mu? Geçen hafta Karagümrük maçında basit bir dokunuşa penaltı verdiren VAR zihniyeti bugün Samsunspor’u boğdu kardeşim. Bakın bu hata falan değil. Hadi birini vermedi, ikinci penaltıya niye çağırmıyorsun. Çok ayıp." ifadelerini kullandı. 

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.