Yılport Samsunspor, ikinci etap kampına Bolu'da devam ediyor.
 
Şu ana kadar iki hazırlık maçı yaptık.
 
Kayseri'de golsüz Gençlerbirliği ve en son Bolu'da oynanan bir sıfır kaybettiğimiz Gaziantep FK maçı.
 
Her ne kadar hazırlık maçları ölçü değil desek de oynanmış yüz seksen dakikada az pozisyon ve gol atılamamış olması, kafalarda soru işareti bırakmıyor değil.
 
Birçok oyuncu ilk kez bir araya gelirken, elbette uyum sorunu olacak ama sanki gol yollarında ciddi sorunumuz devam ediyor.
 
Ahmet Sagat, bize ne kadar yeterli olacak.
 
Evet bu oyuncu geçen sezon bulunduğumuz ligin gol kralıydı. Hem de küme düşmüş takımda.
 
Menemenspor hatırlarsanız kapanıp, kontra ataklarla gol arayan birçok golü de bu şekilde bulan ekipti.
 
Ahmet Sagat, böyle bir takımda attı gollerini.
Gelelim Yılport Samsunspor’a...
 
Hedefe oynayan olunca, kaliteli bir kadron olunca hele bir de ismin Samsunspor olunca; bütün rakipler sana farklı bilendiği gibi o zaman senin işin genel anlamda kapalı savunmayı açmak oluyor.
 
Şimdi soru şu? 
 
Ahmet Sagat, bu sistem içerisinde bize ne kadar katkı sağlayabilir?
 
Asla kötü oyuncu değil iyi transfer ama bu oyuncu bizim forvet sorunumuzu çözmeye yeterli mi? 
 
Yeni Sezon için çok iyi transferler yaptık elbet, bu oyuncularla maç boyunca % 90 topa sahip olarak oynasan ne olur tabela değişmekte zorlanacaksa.
 
Forvet hattına çok acil alternatif oyuncu değil alınacak futbolcuya Ahmet Sagat'ın alternatif olabileceği bir transfer gerçekleştirilmeli.
 
Son hazırlık maçında Soner Gönül’ün yine agresif hakeme diklenme gibi görüntülerini izledik. Bu arkadaş bu kadroda oynayacaksa birileri bu arkadaşı uyarsın. Aksi halde bizleri sahada eksik bırakarak çok canımızı yakar benden söylemesi.
 
Son hazırlık maçında sakatlanan Berk Taşkın’ın ayak parmağı kırılırken, Novikovas‘ın da sağ kasığından sakatlanması, bizim kaderimiz midir dedirtiyor. Umarız çabuk iyileşirler başka da sakatlık yaşamayız dilerim.
Saygılarımla...