SOĞUKSUSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI 

Canik'te 1984 yılına dayanan Soğuksuspor Kulübü, uzun bir aradan sonra sportif faaliyetlerine tekrar başlamıştı. Kulüp, U 18 Takımı ile önemli başarılara imza atarken, bir yandan da altyapısını geliştirmek için büyük titizlikle çalışıyor. Hasan Doğan Spor Salonu'nun suni çim sahasında altyapı antrenmanlarına başlayan Sağuksuspor Kulübü'nün hedefi ise, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, onları futbola kazandırmak. 

90'NIN ÜZERİNDE SPORCU 

Hedeflerinin altyapıdaki sporcuların sayısını arttırmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Recep Çetir, "1983-84 yıllarının kulübü. Kulüpte, futbolculuk, hocalık ve şimdide başkanlık yapıyorum. Soğuksuspor'a ara verilmişti. Ancak yeniden hayata geçirildi. Yönetimimiz çok genç ve hırslı. İlk günkü heyecanımızla, sporcularımızı iyi birey olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. U 18 Takımımız lig ikincisi. Altyapının da çalışmaları başladı. Katılımı da yüksek. Şu an 2 aylık çalışmamızda 90'nın üzerinde sporcumuz var. Her hafta da giderek artıyor. Bu sayıyı 500-600'e çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 

"GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ"

Yönetim ile birlikte el ele güzel işler yapacaklarına inandıklarına değinen İkinci Başkan Cihan Kol, "Çok eski bir kulüptü ve yeniden faaliyet geçtik. U 18 takımımız çalışmalarına devam ediyor. Başarılı bir şekilde de yoluna gidiyor. Hafta sonu da miniklerimizin ilk antrenmanı başladı. Hedefimiz, gençlerimizi çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, daha iyi ve kaliteli bir hizmet vermek. Bunun içinde mahallemizden, vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Birlikte el ele daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.