LİGLER YENİ BİTMEYE BAŞLADI 

Yılport Samsunspor, Süper Lig öncesi transfer çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor. Transfer çalışmaları ile ilgili Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Şu an da normal gidiyor. Tabi ki, ligler daha yeni bitmeye başladı. Bizde planlamamız doğrultusunda doğru ve yavaş hareket ediyoruz. Tabi ki oyuncularla, takımımızla ilgili değerlendirmeler yapıyoruz" diye konuştu.

 

'KONTRATI DEVAM EDENLER VAR'

Bu sezon 8-10 oyuncuyu renklerine katmak istediklerine değinen Eroğlu, "Eylül ayına kadar transfer süreci de devam ediyor. Tabi lig başlamış olacak. Belki o an farklı gelişmeler olabilir. Kontratı devam eden oyuncularımız var. Seneye bizimle olacak oyuncularda var. Doğru planlama yapmak. Sayı olarak 8-10 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Ama süreçte tabi ki değişkenlik gösterebilir. Süreç bunu belirleyecek" dedi.  

'DAHA İYİ OLACAK'

Kamp öncesi, birkaç oyuncuyu transfer etmenin iyi olacağının altını çizen Eroğlu, "Transfer süreci devam ediyor. Kamptan önce en azından birkaç oyuncuyu transfer etmek istiyoruz. Bizim için daha iyi olacaktır. Ligler yeni bitti. Biz erken bitirdiğimiz için belki geç gibi görünüyor ama, daha erken. Bizde doğru oyuncuları belirleyip, analiz edip, renklerimize katmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Esra VURAL  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN