Süper Lig’in 15.haftasında Ankaragücü-Çaykur Rizespor arasındaki mücadele olaylı bitti. 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından ev sahibi ekibin Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e sahaya inerek yumruk attı.

HASTANEYE KALDIRILDI 

Olayın ardından yere düşen ve tekmelere maruz kalan Halil Umut Meler hastaneye kaldırıldı. Halil Umut Meler'i tedavi eden Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yörübulut, Halil Umut Meler'in son durumunu açıkladı:

"Sol gözündeki kanama azalmaya başladı. Kırık yavaş yavaş iyileşecektir. Kontrollerimizi yaptık herhangi bir beyin hasarı yok. Gözünde herhangi bir kalıcı hasar kalmayacak.

Bugün olayın stresiyle sabah biraz tansiyonu yükseldi. O tansiyonu kontrol altına aldık. Büyük ihtimalle yarın taburcu etmeyi planlıyoruz."

FARUK KOCA TUTUKLANDI 

Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi adliyeye sevk edildi. Hastaneden çıkarılan Faruk Koca, Ankara'da Batı Adliyesi'ne getirildi ve diğer saldırganlarla birlikte Savcı tarafından dinlendi.

6Halil Umut Melerin ilk ifadesi ortaya çıktı: Seni öldüreceğim dedi
Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca dahil 3 kişi tutuklandı. Diğer 3 kişi de adli kontrolle serbest bırakıldı.

FARUK KOCA: TOKAT ATTIM 

Faruk Koca, savunmasında üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini söyleyerek, ifadesinde şu sözleri dile getirmişti: "Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlardan dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti. Bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez.

Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu, daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebi ile de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçeklesen hiçbir olaydan haberdar değilim"

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI 

Halil Umut Meler'in savcıya ifadesi de ortaya çıktı: "Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir."

BAL'da Samsun temsilcilerinin rakipleri ligden çekildi! Bu hafta maç yok BAL'da Samsun temsilcilerinin rakipleri ligden çekildi! Bu hafta maç yok

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.