Deniz Küreği Endurance (Uzun Mesafe) Türkiye Şampiyonası, Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleştirilen mücadelelerin ardından sona erdi. Şampiyonada başarılı performans göstererek dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

SAMSUN HABER: Samsun'da kürek heyecanı sona erdi! Kupalar sahiplerini buldu

Fenerbahçe'ye geldi, 1 dakika bile oynamadan gidiyor!
Fenerbahçe'ye geldi, 1 dakika bile oynamadan gidiyor!
İçeriği Görüntüle

KUPA VE MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Farklı kategorilerde mücadele eden sporculardan dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi. Organizasyonda sporcuların performansları kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

HEYECAN BEACH SPRINT İLE DEVAM EDECEK

Endurance Türkiye Şampiyonası'nın tamamlanmasının ardından Samsun'daki kürek heyecanı Beach Sprint Türkiye Şampiyonası ile sürecek.

11-16 Ağustos 2026 tarihleri arasındaki organizasyon, Atakum'da Deniz Kızı Kafe yanında gerçekleştirilecek. Beach Sprint yarışlarında sporcular Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ