Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Atakentspor, İlkadım Baruthane Sahası'nda antrenmanlarına devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Atakentspor Sportif Direktörü Cemil Cengiz, "Bu sezon çok iyi bir çalışma sistemimiz var. Sezon başladığı zaman, gelecek günlerde Atakentspor fark edilecektir" dedi.

'ZİRVE MÜCADELESİNDE BİZ DE VARIZ'
Haftanın her günü antrenmanlara devam ettiklerini belirten Cengiz, "Değişik günlerde farklı gruplarımız çalışmalarını yürütüyor. Bu hafta U15 ve U17'de müsabakalar başlayacak. Biz hazırız ve liderliğe oynayacağız. U15 ve U17 ekiplerimizde gözle görülür bir değişim söz konusu. Bu takımlarda oldukça iddialıyız. Zirve mücadelesinde biz de varız" dedi.

'YETENEKLİ SPORCULAR YETİŞİYOR'
Bir yandan da futbol okullarında 2005-2006 arası öğrencilerle eğitimlerin devam ettiğini belirten Cengiz, "Bu konuda da oldukça iyi durumdayız. Çok yetenekli sporcular yetişecek buralardan. Umarım, gelecekte bu çocukları üst takımlarımızda göreceğiz" şeklinde konuştu.

ANTRENMAN ÖNCESİ TAKTİK:

Sezon açılışına bir hafta kala, U17 Antrenörü Aşkın Katırcıoğlu, oyuncularıyla sık sık taktiksel ve stratejik konuşmalar yapıyor.

'ÜST SIRALARI ZORLAYACAĞIZ'
Son olarak U19 ve a takımı hakkında bilgiler veren Cengiz, "u19 ekibimizde kemik kadromuzu koruduk ve yapacağımız birkaç takviye ile sezona hazır hale geleceğiz. Bu sezon Elit U19'da mücadele edeceğiz ve kadromuzun bizi ligde tutacağına inanıyoruz. A takım ile ilgili olarak da henüz erken olduğu için acele etmiyoruz. A takım için de 2-3 takviye planımız var. Bu sezon Süper Amatör Lig'de üst sıraları zorlayacağız" dedi.

EMEKLERİN KARŞILIĞI ALINACAK
Antrenör ekibine de yaptıkları özverilerden dolayı teşekkür eden Cengiz, "U17 ekibimizin başında Aşkın Katırcıoğlu, U15'te tutku Yaylacı ve futbol okullarımızın başında da Nihat Özgen hocamız görev yapıyor ve oldukça özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. İnşallah sezon başladığı zaman emeklerimizin karşılığını hep birlikte alacağız" diye konuştu.

Haber:Kenan KAYA